Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo na vaši napravi in vsebujejo določene nastavitve ter podatke za izmenjavo z našim sistemom preko vašega brskalnika. Nekateri od piškotkov, ki jih uporabljamo, se po končani seji brskalnika, torej ko zaprete brskalnik, samodejno izbrišejo (t. i. začasni ali sejni piškotki). Drugi piškotki ostanejo na vaši napravi in nam ali našim partnerjem omogočajo prepoznati vaš brskalnik ob naslednjem obisku (trajni ali shranjeni piškotki). Ti shranjeni piškotki nam omogočajo prilagajanje spletne strani vašim potrebam in vam olajšajo uporabo, na primer, tako da si zapomnimo določene podatke in vam jih ni treba ponovno vpisovati. Vaš brskalnik vam omogoča nastavitev omejitev uporabe in brisanja piškotkov. V pomočni funkciji večine brskalnikov boste našli navodila, kako lahko izvedete te nastavitve. Če piškotkov ne sprejmete, lahko to vpliva na funkcionalnost naše spletne ponudbe.

 

ONEMOGOČANJE PIŠKOTKOV

Vi sami odločate, ali želite dovoliti shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate:

 

INTERNET EXPLORER 9

INTERNET EXPLORER 7

IN 8 MOZILLA

FIREFOX CHROME

SAFARI (stran v angleškem jeziku)

OPERA (stran v angleškem jeziku)

 

SEZNAM PIŠKOTKOV Naša spletna aplikacija uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vašo napravo, da izboljšamo uporabniško izkušnjo. Spodaj je tabela, ki prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo.

StoritevIme piškotka (trajanje)Opis
Spletna aplikacijaphpsess (do konca seje)Pomembni piškotki za delovanje spletne aplikacije, ki bodo vedno nameščeni.
Google MapsSID (10 let), SAPISID (10 let), APISID (10 let), SSID (10 let), HSID (10 let), NID (6 mesecev), PREF (2 leti)Piškotki, ki omogočajo prikaz zemljevidov. Googleova politika zasebnosti. Piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Google Analytics_utma (2 leti), _utmb (30 min), _utmc (do konca seje), _utmz (6 mesecev)Piškotki, ki zbirajo informacije o uporabi spletne aplikacije, omogočajo analizo obiska in izboljšanje uporabniške izkušnje. Podatki se pri Google zbira v anonimni obliki. Googleova politika zasebnosti. Piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Velikost pisavefontsize (48 ur)Piškotki, ki omogočajo večanje in manjšanje velikosti pisave ter nastavitve pisave spletne aplikacije. Piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
sl_SISlovenian